Sunday, 26 May 19, 0:17 AM
Welcome Vizitator | RSS
Main | REGULAMENTUL FORUMULUI ! - HeLL-ZoNe Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Blondu, TacTical  
HeLL-ZoNe Forum » .:: Forum ::.. » HeLL-ZoNe » REGULAMENTUL FORUMULUI ! (Cititi regulile forumului si respectati-le !)
REGULAMENTUL FORUMULUI !
BlonduDate: Sunday, 21 Dec 08, 1:04 PM | Message # 1
Admin
Group: Administratori
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
. . : : R E G U L I : : . .

1 : Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului HELL-ZONE este cel al bunului simt si al respectului pentru ceilalti membri ai acestei comunitati.

2 : Inainte de a deschide un subiect nou (thread nou), utilizati functia Cautare (Search) pentru a cerceta daca problema pe care doriti sa o discutati a mai fost deja anterior abordata. Se recomanda continuarea threadurilor deja existente, daca subiectul a mai fost discutat. Utilizati forumurile si subforumurile potrivite pentru subiectul pe care doriti sa il discutati cu ceilalti membri HELL-ZONE

3 : Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.

4 : Sunt interzise imaginile cu caracter erotic sau pornografic, fie postate pe forum, fie in avatar sau semnatura. Similar, posturile ce contin cuvinte prea deochiate, subiecte nepotrivite pt acest forum, sau expresii vulgare vor fi sanctionate de moderatori.

5 : Posturile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), posturile "la misto", cele care nu au nimic util de spus, posturile cu exces de smilies, posturile facute doar de dragul de a creste numarul total de posturi al userului, threadurile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi santionate de moderatori. Pastrati discutia dintr-un thread la subiectul original al acestuia, offtopicul si spamul se sanctioneaza imediat.

6 : Unele subforumuri au reguli suplimentare mentionate in threadurile din acele sectiuni. Acele reguli trebuie respectate in momentul in care postati in acele forumuri.

7 : Linkurile catre paginile personale sau alte site-uri de interes general sunt permise in semnaturi, dar intr-un mod rezonabil. Nu abuzati de aceasta inlesnire a regulamentului punand imagini mari, linkuri viu colorate sau postand doar pt a afisa semnatura in cat mai multe threaduri pe forum. Moderatorii vor decide cand se intrece masura in ceea ce priveste linkurile din semnaturi.

8 : Nu utilizati semnaturi prea mari, atat pe latime cat mai ales pe inaltime. Nu puneti in avatar sau semnatura sau in posturi imagini de dimensiuni mari, care intarzie incarcarea paginii pt ceilalti utilizatori. Moderatorii vor decide cand o semnatura sau imagine este prea mare si vor actiona in consecinta.

9 : Sunt interzise reclamele la alte forumuri, servere, huburi, etc,

10 : Sanctiunile date de moderatori sunt diverse si variaza in functie de regulile incalcate. Pot merge de la inchiderea sau mutarea unor threaduri, la editarea posturilor, avatarelor, semnaturilor, sau la stergerea lor definitiva. Utilizatorii care incalca aceste reguli pot primi un avertisment, sau pedepse mai dure incepand cu oprirea dreptului de a mai posta o anumita perioada, suspendarea contului temporar sau definitiv, sau chiar banarea pe IP si interzicerea totala a accesului pe acest site. Sanctiunile sunt hotarate de moderatorii acestui forum in functie de gravitatea faptei si de antecedentele userului.

11 : Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de moderatorii forumului, care au si ultimul cuvant in ce priveste deciziile luate. Necunoasterea regulilor acestui forum nu este o scuza. Incalcarea in mod repetat a regulilor precizate in acest regulament atrage dupa sine pedepse din ce in ce mai mari.

12 : Orice poza , melodie sau orice alt tip de fisier nu va fi uploadat pe forum.Folositi serverele de hosting gratuit pentru a le pune la dispozitie userilor fisierele dorite sau discutate

13 : Cititi cu atentie regulamentul fiecarui server in parte pentru ca el poate diferi mai mult sau mai putin in functie de pretentiile fiecarui owner

14 : Adminii serverelor HELL-ZONE sunt obligati sa isi faca user si sa fie activi pe forum pentru a solutiona diferitele probleme ce pot aparea pe server cat si banurile date de ei.In caz contrar respectivul admin risca sa ramana doar un simplu slot.

H A V E F U N !


 
HeLL-ZoNe Forum » .:: Forum ::.. » HeLL-ZoNe » REGULAMENTUL FORUMULUI ! (Cititi regulile forumului si respectati-le !)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

TacTical - Powered by uCoz © 2009